Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Album ‘hier en nu’ officieel gepresenteerd tijdens releaseconcert

Created with Sketch.

Album ‘hier en nu’ officieel gepresenteerd tijdens releaseconcert

De cover van het album Hier en Nu dat zaterdag werd gepresenteerd tijdens het releaseconcert in Rotterdam

Het ‘Hier en Nu’ releaseconcert heeft deze zaterdag plaatsgevonden in Rotterdam. Tijdens het concert werd het nieuwe album ‘Hier en Nu’ van  Marjolijn Keijzer gepresenteerd. Het concert vond plaats in de loft op de mooie RDM locatie.

Hier en Nu

Het album ‘Hier en Nu’ neemt je mee op een muzikale reis van vertrouwen, vrede en hoop waarin wandelen met God de rode draad is. “Het komt voort uit een kwetsbaar seizoen waarin ik het hier en nu zelf heb leren omarmen”, zo liet Keijzer eerder weten. “Wanneer je wandelt met God is het niet belangrijk waar je naar toe gaat, want je bent al op je bestemming: samen met Hem. Waar je ook bent: op de top, in het dal, in de wildernis of in windstil, Hij is er…en daar is het goed. Ik hoop dat dit album je als luisteraar mag bemoedigen in welk seizoen van je leven je ook zit. Geniet van de wandeling”.

Marjolijn Keijzer

Marjolijn Keijzer houdt van God en van muziek. “Beide passies zijn aanwezig zo lang ik me kan herinneren”, schrijft zij op haar website. “Muziek is voor mij altijd al een middel geweest om me naar God te uiten en Hem hierin te ontmoeten. Geloof is zo aanwezig in mijn leven dat ik er in mijn liedjes eigenlijk niet omheen kan. God voelt als een veilige haven, Iemand met wie ik elke dag wil wandelen. Het leven met Hem voelt vertrouwd, is avontuurlijk en het geeft me rust”.

Wandeling gemist

Mocht je de wandeling met God gemist hebben. God is altijd dichtbij. En de muziek van Marjolijn Keijzer ook. Het album ‘Hier en Nu’ is online te beluisteren via diverse streamingdiensten waaronder YouTube en Spotify. Wij hebben hieronder diverse liederen voor je uitgezocht. Deze waren ook te horen tijdens het releaseconcert van afgelopen zaterdag.

Beluister bijvoorbeeld de titeltrack: ‘Hier en Nu’.

Of beluister Schuilplaats van Marjolijn Keijzer.

Andere liederen op het album zijn: ‘Ik ben Genoeg’, Ik Vertrouw op U, Heere’ en ”Hoe Mooi’.

Foto

Cover Hier en Nu (eerder aangeleverd).

Tags: , , , , ,