Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Delise lanceert online nieuwe single: ‘Om Je Heen’

Created with Sketch.

Delise lanceert online nieuwe single: ‘Om Je Heen’

Vandaag lanceert zangeres en songwriter Delise online haar single Om je heen. Deze single schreef zij samen met Elly Zuiderveld en staat op Delise’s nieuwste album Ik ken je. Om je heen is een catchy poplied in een 80’s/90’s jasje.

Om je heen

“Ik ben bij je, al word je meegesleurd door alles wat er rondspookt in je hoofd. Ik ben bij je, wat er ook gebeurt, je weet toch dat Ik jou dat heb beloofd.”

Delise: “Om je heen gaat over de belofte uit Jesaja 41:10 die God doet om bij ons te zijn en met ons mee te gaan, waar we ook doorheen gaan. Het is een hoopvolle tekst die er aan herinnert dat we niet alleen zijn op onze goede, maar ook onze minder goede momenten. Ik schreef de tekst voor dit lied samen met Elly Zuiderveld.”

De productie van dit lied was in handen van Daniël van der Molen.

Bijbelteksten

Delise baseert haar nummers regelmatig op Bijbelteksten en vertelt dat ze haar luisteraars graag aan het denken zet met haar songteksten. Delise: “Maar ik vind het ook belangrijk dat mensen zo nu en dan een dansje kunnen wagen op mijn liedjes. Om je heen is een vrolijk, catchy lied dat je zo meezingt en waar je ook prima op kunt dansen!” Bij de single hoort een lyricvideo, die ook online zal komen op 16 september 2022.

Albumtour

In oktober 2022 zal Delise samen met haar band op verschillende plaatsen in het land optreden. Tijdens deze tour zal Delise de liedjes van haar nieuwste album Ik ken je laten horen. Delise: “De cd Ik ken je ligt dicht bij mijn hart en is heel persoonlijk. Zo zijn thema’s die bijvoorbeeld langskomen: je vertrouwen écht stellen op God, dankbaarheid voor de dingen die Hij geeft en soms ook neemt, maar ook de vraag: waar bouw je op? Ik neem de luisteraar namelijk mee op reis langs thema’s die mijzelf hebben geraakt. Tijdens de tour zal ik de verhalen achter de liedjes vertellen en deze nummers – samen met mijn band – spelen.” Tickets voor de albumtour zijn te krijgen via www.zingenindekerk.nl/delise

Delise

Delise schrijft al vanaf jonge leeftijd liedjes, maar besloot toch rechten te studeren en aan de slag te gaan als jurist. Na een burn-out in 2015, keerde ze in 2016 terug naar de muziek. Delise maakt popliedjes met een verhaal. Hierbij is haar geloof de belangrijkste inspiratieborn.

Foto

Aangeleverd.

Tags: , , , , , , ,