Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Glory of Gospel komt met gospelconcerten tijdens Winterfestijn

Created with Sketch.

Glory of Gospel komt met gospelconcerten tijdens Winterfestijn

Glory of Gospel komt met gospelconcerten tijdens Winterfestijn met LEV, Eline Bakker en Joke Buis
Glory of Gospel zal tijdens ATB Winterfestijn in Oldebroek drie avondvullende gospelconcerten organiseren. Dat heeft Glory of Gospel dit weekend gemeld via Instagram. Op 16 december zal Eline Bakker het podium betreden , 20 december Joke Buis en op 22 december band LEV. Op deze unieke locatie, die wordt omgetoverd in wintersferen, zal tot 24 december iedere dag een wintermarkt zijn.

Eline Bakker

Op 16 december zal Eline Bakker samen met haar band een avondvullend concert geven. “‘Terug naar Eden’ is het eerste aanbiddingsalbum van Eline Bakker. De zangeres die onder meer bekend is van ‘Jezus Overwinnaar’ was vanaf haar zestiende vol van God, maar kreeg toch twijfels. In haar zoektocht eindigde ze helemaal bij het begin en ging ze ‘Terug naar Eden’. Uiteindelijk leerde ze dat God er altijd is en is geweest”.

Joke Buis

Op 20 december zal Joke Buis een avondvullend kerstconcert geven. “Zangeres Joke Buis en haar band brengen prachtige kerstklassiekers, intieme luisterliedjes en persoonlijke verhalen van Joke in een ouderwets gezellige setting”.

LEV

Op 22 december zal de band LEV een avondvullend kerstconcert geven. “Band LEV heeft een schitterend kerstalbum uitgebracht genaamd ‘Wat een geweldige nacht!’. Een volwaardig album met een mengeling van bestaande kerstklassiekers zoals ‘Komt allen tezamen’ en ‘Stille nacht’ en eigen materiaal”.

ATB Winterfestijn Oldebroek

Het ATB Winterfestijn in Oldebroek is een meerdaags festijn waar muziek, cultuur en sport centraal staan. Een breed aanbod voor jong en oud, waar voor alle leeftijden iets te beleven is. Toeschouwer, actief deelnemen, genieten, verbindend, elkaar ontmoeten, een festijn in de winter door en voor de samenleving. Het festijn wordt georganiseerd door ATB Vereniging Oldebroek.

Tickets

Tickets en info voor de gospelconcerten zijn te vinden via: gloryofgospel.nl.

Foto

Screenshot Instagram banner.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,