Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

”God van trouw, U verandert nooit”

Created with Sketch.

”God van trouw, U verandert nooit”

”God van trouw, U verandert nooit” een prachtig, wat ouder lied uit de Opwekkingsbundel die precies verwoordt wat bezoekers tijdens de 52ste Pinksterconferentie dit jaar mochten beleven. “Het was een groot geloofsavontuur om alles weer op te bouwen en alle programma’s gevuld te krijgen. Dan is het prachtig om te zien hoe duizenden mensen weer naar het conferentieterrein komen, maar ook duizenden mensen online deelnemen aan dit feest”, zo laat Stichting Opwekking weten in een terugblik.

Diep geraakt

“Van alle kanten komen verhalen binnen over hoe mensen werkelijk diep geraakt zijn door een prediking, een lied, een seminar, of door een gesprek in een ontmoeting tijdens het weekend”, schrijft de stichting. “Ook als we kijken hoe God voorzien heeft in de financiën kunnen we alleen maar ontzettend dankbaar zijn. Samen hebben we de Pinksterconferentie, ook financieel, gedragen. Het collectedoel voor het weekend was 1 miljoen euro, en dat doel is gehaald. Daarnaast is er een geweldig bedrag als zendingscollecte binnengekomen. Dat bedrag maken we later bekend. Wat een wonder en wat een getuigenis! Dat geeft ons ook vertrouwen dat God zal voorzien in de resterende financiën die nodig zijn om de Pinksterconferentie te bekostigen. We kijken met grote dankbaarheid terug op de Pinksterconferentie. Een speciaal woord van dank aan allen die zich voor en achter de schermen hebben ingezet om dit weer mogelijk te maken. Het zijn er honderden die maandenlang meegewerkt en zelfs vakantiedagen hebben geofferd om de conferentie mogelijk te maken”.

Vermist

De Pinksterconferentie eindigde met een verdrietige noot. Een conferentiebezoeker die enige dagen vermist was, is levenloos aangetroffen. Voor familie en vrienden een groot verdriet. Maar ook voor ons als Opwekking is dit een schok. Onze hulpdiensten zijn druk geweest, samen met vrienden van Reinder en de politie om de juiste stappen te zetten om deze man terug te vinden. We hebben contact met de familie en hebben onze hulp aangeboden, indien nodig.

Op de website van de Pinksterconferentie lees je hier meer over en kun je een reactie voor de familie achterlaten in het online condoleanceregister. 

Tags: , , , ,