Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Hillsong United en Chris Tomlin gaan samen on tour

Created with Sketch.

Hillsong United en Chris Tomlin gaan samen on tour

Chris Tomlin en Hillsong United trekken de komende tijd samen op. Tijdens hun muziektour bezoeken de gospelartiest en gospelband onder andere Seattle, Las Vegas en San Francisco. Aanstaande maandag gaat de tour verder en is San Diego aan de beurt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Tomlin (@christomlin)

Onvergetelijk

“We geloven echt dat deze tour iets onvergetelijks gaat worden”, aldus Chris Tomlin en Joel Houston (UNITED). “We proberen al heel lang zoiets te doen en we hebben echt vertrouwen in het feit dat dit het juiste moment is. Dit is het moment voor wat God van plan is en in dat opzicht denken we dat de timing alles te maken heeft met de mensen die elke avond bij ons komen.”

Bij elkaar brengen

Na een vertraging van 18 maanden wil de “Tomlin UNITED” Tour niet alleen de kerk weer bij elkaar brengen, maar ook het geloof weer centraal stellen in onze gesprekken. De tour, die naar verwachting een unieke ervaring zal zijn, biedt vrienden, familie en vreemden de mogelijkheid om weer samen te aanbidden na een lang seizoen van isolatie.

Aanbidding

“Ons gebed is dat deze avonden van aanbidding een soort thuiskomen zijn voor mensen, mensen die ver van God verwijderd zijn”, voegt Tomlin eraan toe.Dat ze iets zouden ervaren dat aanvoelt als een anker, een echt moment waarop de geest van God kan doen wat alleen de geest van God kan doen in het leven van mensen.”

Bron

Bron: ChrisTomlin.com.
Foto: Instagram @ChrisTomlin.

Tags: , , , , , , , , ,