Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Kerstsamenzangavonden met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon

Created with Sketch.

Kerstsamenzangavonden met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon

Kerstsamenzangavonden met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon

De Protestantse Kerk organiseert samen met Nederland Zingt vier Kerst- samenzangavonden in de plaatselijke Grote Kerk in Sliedrecht (15 december, Harderwijk (17 december), Vollenhove (19 december) en Middelharnis (23 december). Dat meldt Zingen in de Kerk.

Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon

Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon en diverse musici verlenen hun medewerking. Samen zingen en luisteren naar bekende en onbekende kerstliederen brengen het kerstfeest dichterbij.

Lucas heeft een heel eigen stijl, een veelzijdig stemgeluid en voegt een eigentijds genre toe aan de christelijke muziek. Eind 2009 verscheen de CD Vroeger wordt later. Op deze opvolger van het succesvolle album Het Is Goed uit 2008 werd opnieuw duidelijk dat Lucas Kramer alle ingrediënten in huis heeft om een aansprekend album te maken.

Pearl Jozefzoon is een ster in muziek: ze is zangeres, songwriter, zangcoach en dirigent. Pearl begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na de Havo volgde ze het conservatorium in Tilburg. In 2008 behaalde Pearl haar diploma. Ze speelde hierna mee in diverse theatershows en musicals geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde.

Tickets

Binnenkort volgt er meer informatie op de website van de Protestantse Kerk. Er zullen dan ook tickets beschikbaar worden gesteld.

Geef licht

Ook dit jaar zijn er weer  prachtige Geef licht kerstconcerten voor jong en oud. Er zijn optredens van De Oden met de Zandtovenaar, Martin Mans, Rob Favier, Marcel & Lydia, Kindertheater Onwijz, en vele anderen. Er is er vast een concert bij jou in de buurt. Meer informatie over de concerten is te bekijken op de website van Zingen in de Kerk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,