Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Kijk ‘Gospel Songs for the Christmas Season’

Created with Sketch.

Kijk ‘Gospel Songs for the Christmas Season’

Kerstsamenzangavonden met Lucas Kramer en Pearl Jozefzoon
Er zijn tal van prachtige kerstliedjes die specifiek voor het kerstfeest zijn geschreven en gezongen door christelijke artiesten. Sommige van deze liedjes zijn al honderden jaren oud en hebben een rijke geschiedenis. Andere zijn recenter en geven een moderne twist aan het kerstverhaal.

Traditioneel gezellig

Een aantal van de bekendste en meest geliefde kerstliedjes zijn “O Holy Night”, “Hark! The Herald Angels Sing”, “Joy to the World” en “Silent Night”. Deze liedjes worden over de hele wereld gezongen en zijn onlosmakelijk verbonden met het kerstfeest.

Echte gospel

Er zijn ook veel moderne kerstliedjes die door christelijke artiesten zijn geschreven en gezongen. Bijvoorbeeld, de populaire band MercyMe heeft een aantal prachtige kerstnummers, waaronder “Joseph’s Lullaby” en “God Rest Ye Merry Gentlemen”.

Playlist

Een mooie playlist met christelijke kerstliedjes kan helpen om de sfeer van het kerstfeest te creëren en om te genieten van de prachtige muziek die speciaal voor deze tijd van het jaar is gemaakt. Of je nu naar oude klassiekers luistert of naar moderne nummers, een playlist met christelijke kerstliedjes zal zeker bijdragen aan een gezellige en gezegende kerst.

 

Wil je meer kerstsongs? Probeer ook eens de playlist met de Top 100 uit 2018.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,