Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Lauren Daigle kondigt nieuwe plaat aan

Created with Sketch.

Lauren Daigle kondigt nieuwe plaat aan

Zangeres Lauren Daigle heeft aangekondigd een nieuwe single op de markt te brengen. Lauren Daigle liet onlangs op sociale media weten dat ze op 8 maart haar nieuwste single “Thank God I Do” zal uitbrengen bij Atlantic Records. “Thank God I Do” wordt Laurens eerste single sinds haar release “Tremble” uit 2021.

Dankbare samenwerking

“Ik ben super dankbaar voor mijn nieuwe samenwerking met Atlantic Records! Ik heb zoveel respect voor de artiesten die ze vertegenwoordigen. Het hele team van Atlantic laat zien wat het betekent om een krachtpatser in de muziekindustrie te zijn, terwijl het toch ijverig en gemotiveerd blijft door kunst en geluid. Samen met mijn oude partner, Centricity Music, kan ik niet wachten op het verhaal dat we gaan delen en samen aan beginnen!”.

Tremble

In 2021 bracht Lauren Daigle ‘Tremble’ uit. Sindsdien was het even stil.

Lauren Daigle

Lauren Ashley Daigle is een Amerikaans zangeres. Ze kreeg internationale bekendheid met haar single You Say uit 2018. Lauren Daigles album Look Up Child werd uitgegeven op 7 september 2018. Het bereikte plaats drie op de Billboard Hot 200, een ongewoon hoge plaats voor een christelijk album.Het album werd voorafgegaan door de single You Say, dat wereldwijd in de hitlijsten belandde. Later verschenen van Look Up Child nog de singles Look Up Child en Rescue, waarvan de laatste een plaats in de tiplijst van de Vlaamse Ultratop 50 behaalde.

Tijdens een show in Las Vegas liet Lauren al weten dat er een nieuw album in de maak is. Ze zei dat haar “Look Up Child-tijdperk” ten einde loopt, en ze speelde een nieuw nummer genaamd “Be Okay”, dat samen met Ellie Holcomb was geschreven. Er is nog geen andere informatie over het nieuwe album bekend gemaakt. 

Tags: , , , ,