Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Mensenkinderen: Concerten en release

Created with Sketch.

Mensenkinderen: Concerten en release

Mensenkinderen speelt in februari weer een aantal concerten. Ze zijn te zien en te horen in onder andere Ermelo, Nijmegen en Rotterdam. Op hun website is meer informatie te vinden over de concerten en de tickets.

Mensenkinderen speelt in februari weer een aantal concerten. Ze zijn te zien en te horen in onder andere Ermelo, Nijmegen en Rotterdam. Op hun website is meer informatie te vinden over de concerten en de tickets. Mensenkinderen komt diezelfde maand ook nog met nieuwe muziek.

FILMISCH

”Vorig jaar heb ik een aantal instrumentale filmische liedjes gemaakt in de lijn van de instrumentale liedjes die ook op het album ‘Wonder boven wonderlijk’ album staan”, zo meldt Mensenkinderen in de nieuwsbrief. “De nummers worden in februari gemixt en komen hopelijk online als de zon zich weer wat meer laat zien”.

LIVE VIDEO

”Samen met filmmaker Vincent Moes namen we een aantal prachtige live videos op in de kringloop van Dirkson & Dirkson. We bouwden een kneuterige setting en speelden de liedjes live”, vertelt Mensenkinderen.

Foto: Aangeleverd (Nieuwsbrief)

Tags: , , , , ,