Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Mensenkinderen: ‘Recht in de zon’

Created with Sketch.

Mensenkinderen: ‘Recht in de zon’

Mensenkinderen speelt in februari weer een aantal concerten. Ze zijn te zien en te horen in onder andere Ermelo, Nijmegen en Rotterdam. Op hun website is meer informatie te vinden over de concerten en de tickets.

We laten de zomer achter ons.. buiten heeft de herfst zijn intrede gedaan en de bladeren aan de bomen beginnen te verkleuren en laten zich al vallen. ”Ondertussen knutsel ik binnen verder aan nieuwe muziek”, zo laat Mensenkinderen weten. Zo werd er bij Ekko bijvoorbeeld een albumpresentatie gehouden.

Mensenkinderen

Zonder woorden

En er is meer: ”Vorige maand ben ik bij Jan Borger geweest om nieuwe muziek op te nemen voor een nieuw project wat (voorlopig) ‘zonder woorden’ gaat heten”. Zo is te lezen in de nieuwsbrief van Mensenkinderen. “Instrumentale liedjes in de lijn van de instrumentale nummers die je ook op het laatste album kunt beluisteren. Ik heb Ardie Son uitgenodigd en die heeft prachtige cello lijnen toegevoegd dit in combinatie met Christianne Mosterd op viool maakt dat ik nu al zeer tevreden ben met het resultaat”.

Huiskamerconcerten 

Deze maand werden er diverse huiskamerconcerten gehouden door Mensenkinderen. Alice zingt soms ook mee.

Foto

Mensenkinderen ‘Wonder boven wonderlijk’.

Tags: , , , , ,