Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Micah Tyler brengt zijn eerste boek uit

Created with Sketch.

Micah Tyler brengt zijn eerste boek uit

Gospelartiest Micah Tyler brengt zijn eerste boek uit

In samenwerking met K-LOVE Books heeft Micah Tyler een boek geschreven met de titel Walking Free: Taking Small Steps To A Big God. Het boek zit vol aanmoedigingen en is bedoeld om lezers op weg te helpen naar een vrij en zinvol leven. Tyler hoopt dat zijn boek een gids zal zijn voor diegenen die hun geloof willen verdiepen en dichter bij God willen komen.

Micah Tyler

Micah Tyler is een bekende christelijke muziekartiest en songwriter. Zijn muziek heeft de levens van veel mensen geraakt en hij staat bekend om zijn krachtige teksten en soulvolle stem. Nu waagt hij zich in de wereld van publiceren met de release van zijn eerste boek.

Release boek Micah Tyler

De releasedatum voor Walking Free is 24 januari 2023 en de pre-order voor het boek begon afgelopen week. Klanten die het boek vooraf bestellen, ontvangen ook het audioboek, voorgelezen door Tyler, als bonus.

Reis door het leven

In zijn boek Walking Free deelt Micah Tyler zijn persoonlijke geloofsreis en moedigt hij lezers aan om kleine stapjes te zetten naar een diepere relatie met God. In een interview over het boek legt Tyler uit dat hij lezers wil uitnodigen voor een 42-daagse reis waarin ze weggaan van de afleidingen en loze beloften van de wereld en zich richten op Gods liefde en de kennis van Jezus. Tyler benadrukt dat dit geen reis is die we alleen maken, maar samen, als gemeenschap van gelovigen.

Vertrouwen in God

Hij moedigt lezers aan om op de Heer te vertrouwen en de vrijheid en het doel te vieren die voortkomen uit het volgen van Hem. Hij erkent ook dat de reis niet altijd gemakkelijk zal zijn, maar dat het tot iets geweldigs zal leiden. Al met al is Tylers boek een krachtige en inspirerende herinnering aan het belang van geloof en de transformerende kracht van Gods liefde.

Videoclip

Natuurlijk blijft Tyler ook gewoon zanger. Hieronder vind je een videoclip van hem.

Tags: , , , , , , , , ,