Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Michael W. Smith gaat met ‘The WayMaker Tour’ het najaar door

Created with Sketch.

Michael W. Smith gaat met ‘The WayMaker Tour’ het najaar door

Michael W. Smith heeft onlangs aangekondigd opnieuw ‘on tour’ te gaan. Na een succesvolle voorjaarstour, komt er nu ook een najaarstour. Concertgangers zullen nummers te horen krijgen als ‘Place In This World’, ‘Friends’ en ‘Secret Ambition’, terwijl ze zich vermengen met de aanbiddingsliederen die hij tot leven heeft gebracht, waaronder de nummer 1-hit ‘Waymaker’, ‘Surrounded, ” en nog veel meer. Ontdek hier alvast de liederen uit de nieuwe tour.

Waymaker

“Het afgelopen jaar ben ik ongelooflijk gezegend geweest om de wereld rond te reizen en aanbidding te leiden”, vertelt Michael W. Smith. “Door die concerten en reizen voelde ik me echt geroepen om terug te keren naar het nummer ‘Waymaker’ en een concertervaring op te bouwen met mijn band die zich richt op liedjes die bemoedigend zijn”.

“Dit najaar beginnen we in de Verenigde Staten en gaan we wereldwijd in 2023”.

Place In This World

Surrounded

Secret Ambition

‘On Tour’

De WayMaker Tour, een Awakening Foundation-evenement, wordt ondersteund door K-LOVE Radio, Air1 Radio, Compassion en Altrua HealthShare. Het begint op 2 oktober in Texas en eindigt op 13 november in Pennsylvania. Smith zal in het voorjaar van 2023 de overzeese tour maken. Meer details volgen over de internationale etappe.

Tags: , , , , , , , , , ,