Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Nieuw album ‘Wonder boven wonderlijk’ nu te beluisteren

Created with Sketch.

Nieuw album ‘Wonder boven wonderlijk’ nu te beluisteren

Mensenkinderen speelt in februari weer een aantal concerten. Ze zijn te zien en te horen in onder andere Ermelo, Nijmegen en Rotterdam. Op hun website is meer informatie te vinden over de concerten en de tickets.

Het nieuwe album ‘Wonder boven wonderlijk’ van Mensenkinderen is uit. “Voor dit album ben ik terug gegaan naar hoe het allemaal begon; knippen en plakken met woorden en zinnen, puzzelen met arrangementen, een kleurrijk landschap creëren vol geluiden”, zo is te lezen in de nieuwsbrief van Mensenkinderen. “Op zoek naar de verwondering en de schoonheid in het alledaagse, onvolkomenheden niet wegpoetsen want de rafelranden doen er toe. Ik hoop dat de liedjes zullen beklijven, troosten en hoop geven zoals de woorden uit ‘Recht in de zon'”.

Albumpresentatie

Binnenkort vindt er ook een albumpresentatie plaats. “We hebben al een mooi aantal kaarten verkocht voor onze album presentatie in Ekko maar hoe meer zielen hoe meer vreugd (bekijk hier het feestje een paar jaar terug), dus heb je nog geen kaartjes bestel ze snel want het gaat een goed feestje worden!”, aldus Mensenkinderen.

Beluisteren

Het nieuwe album is onder andere via Spotify te beluisteren.

 

Tags: , , , ,