Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Nieuw lied van Sela: ‘Gods Verhaal Gaat Door’

Created with Sketch.

Nieuw lied van Sela: ‘Gods Verhaal Gaat Door’

Gospelgroep Sela heeft in het nieuwe jaar 2023 al gelijk een nieuw lied uitgebracht. Het heet 'God verhaal gaat door'. Het lied is te beluisteren via YouTube en Gospelnieuws.nl.

Gospelgroep Sela is het nieuwe jaar van start gegaan met een nieuw lied. Het lied heet: ‘Gods Verhaal Gaat Door’. Dat meldt Sela in de nieuwsbrief.

Nieuw lied

Het lied gaat over momenten in het leven dat je op een kruispunt komt. “Er zijn momenten dat je op een kruispunt in je leven staat; je sluit een periode af en/of je staat juist enthousiast voor een nieuw begin. In deze periode geldt dat ook voor ons als Sela-muzikanten. Er is dankbaarheid én verwachting”, zo laat Sela weten. Sela doelt op het afscheid van Frans en Adrian.

Online concert

“Op 19 januari geven Frans en Adrian in een online vriendenconcert namelijk definitief het stokje door aan Lars en Arnold. Om dit bijzondere moment te markeren brengen wij een nieuw Sela-lied uit. Het is opgenomen in een studio in de omgeving van Osnabrück met eenmalig 9 (!) Sela-muzikanten”, aldus de groep.

Beluisteren

Het lied is sinds deze week online te beluisteren via onder andere YouTube. Je vindt de video hieronder.

Sela

Sela is een Nederlandse christelijke band, die zich ten doel stelt om kerken van eigentijdse kerkmuziek te voorzien. Ze schrijven daartoe liederen, geven concerten in het hele land en brengen albums uit. De muziekstijl van Sela is een combinatie van worship-rock met Ierse folk en klassieke invloeden. De teksten kenmerken zich door inhoudelijke teksten vanuit de Bijbel.

Foto

Sela ‘God Verhaal Gaat Door’. Uit: Nieuwsbrief Sela.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,