Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Nieuwe album Christie in Onze Familie Podcast

Created with Sketch.

Nieuwe album Christie in Onze Familie Podcast

Nieuwe album Christie in Onze Familie Podcast. Een podcast vol recepten, tips en positief nieuws. In de podcast dit keer extra aandacht voor de gospelmuziek van gospelzangeres Christie. De Onze Familie Podcast is een podcastproductie van OnzeFamilie.NU. Die website is de 'moederwebsite' achter onder meer gospelnieuws.nl en zusterwebsites als blesster.com (de christelijke social media website), nieuwsforum.nl en winterradio.nl (radio rondom het thema eenzaamheid in de winter). Op OnzeFamilie.NU vind je, naast de maandelijkse podcasts, ook recepten uit de keuken, mediatips en positieve nieuwtjes.

Iedere maand brengt OnzeFamilie.NU een nieuwe podcast uit. Dit keer is er extra aandacht voor de muziek van gospelartiest Christie. Zij bracht op 1 december het album ‘Onze Verhalen’ uit. In de podcast zijn drie songs te horen vanaf haar album.

Onze Familie Podcast

De Onze Familie Podcast is een podcastproductie van OnzeFamilie.NU. Die website is de ‘moederwebsite’ achter onder meer gospelnieuws.nl en zusterwebsites als blesster.com (de christelijke social media website), nieuwsforum.nl en winterradio.nl (radio rondom het thema eenzaamheid in de winter). Op OnzeFamilie.NU vind je, naast de maandelijkse podcasts, ook recepten uit de keuken, mediatips en positieve nieuwtjes.

Onze Verhalen

Het album ‘Onze Verhalen’ is het meest recente en gloed nieuwe album van gospelzangeres Christie. De release van het album was afgelopen maandag. Het album is nu online te beluisteren en te koop in de winkels. Voor haar nieuwe project ‘Onze Verhalen’ ontmoette de zangeres de afgelopen jaren diverse mensen en schreef ze een lied naar aanleiding van hun verhaal. In aanloop naar de release van het album bracht ze de singles ‘Onbetaalbaar’ en ‘Ik zie jou nog steeds’ uit.

Christie

Christie is werkzaam als vocal coach in haar eigen lespraktijk en treedt daarnaast op met eigen Nederlandstalige liedjes.
In 2008 studeerde Christie af aan het Conservatorium InHolland Alkmaar, afdeling zang pop/sessie. Eind 2019 verscheen haar debuutalbum ‘Ontdekkingstocht’ met daarop zelfgeschreven songs geïnspireerd door haar eigen levenservaringen. Waaronder de goed ontvangen debuutsingle ‘Storm’.

Spotify

Het nieuwe album ‘Onze Verhalen’ is sinds deze week te beluisteren via onder andere de streamingsdienst Spotify. Hieronder vind je de playlist van het album. Op Spotify is meer muziek van Christie te beluisteren. Zo vind je er bijvoorbeeld ook de single ‘Ik Zie Jou Nog Steeds‘ en ‘Onbetaalbaar‘.

Bron

Muziek: Christie Music. Dank aan Christie voor het toesturen van het album om zo publiciteit te mogen geven aan het album in de Onze Familie Podcast.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,