Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Nieuwe single Marieke Sleurink: ‘Lichtvoetig’ zwaarbepakt maar lichtvoetig met Jezus door het leven

Created with Sketch.

Nieuwe single Marieke Sleurink: ‘Lichtvoetig’ zwaarbepakt maar lichtvoetig met Jezus door het leven

Wat zou het lekker zijn als iemand anders eens in jouw schoenen zou kunnen staan. Gewoon om zelf even afstand te doen van het (soms) zwaarbepakte leven.
Want het klinkt zo makkelijk: leg al je lasten bij Jezus neer. Maar in de praktijk zeulen we toch een aardige rugzak vol vragen en ervaringen mee. Gelukkig zegt Jezus dat als je met Hem optrekt, Zijn juk zacht is en Zijn last licht is.

Voeten, schoeisel en lopen

Is het mogelijk om met Jezus je weg zwaarbepakt, maar lichtvoetig te gaan? Naast de liefde voor Jezus klinkt in dit lied de liefde voor de Nederlandse taal door. Het zit vol met uitdrukkingen en spreekwoorden die iets zeggen over voeten, schoeisel en lopen. We bepalen zelf hoe we de dag instappen. Om je stappen samen met Jezus te zetten is volgens dit lied de enige manier om niet de benen te willen nemen voor alles wat lastig is, maar met ons oog op Jezus gericht onze weg te gaan.  Lichtvoetig is onderdeel van het in maart 2022 uitgebrachte album Levensecht (Uitgeverij Ecovata).

Online beluisteren

Stream en beluister Lichtvoetig en andere muziek van Marieke Sleurink via jouw streamingsdienst naar voorkeur. Het fysieke album Levensecht is onder andere via de website van Marieke Sleurink te bestellen.

Marieke Sleurink

Marieke Sleurink (1982) is een Nederlandstalige singersongwriter en schrijft voornamelijk luisterliedjes met een vleugje kleinkunst. Hierin is aandacht voor haar geloofsleven, maar
altijd met ruimte voor interpretatie van de luisteraar. Na in augustus 2021 een online EP uitgebracht te hebben, volgde in maart 2022 het volledige album Levensecht’ zowel fysiek als online. Onlangs verschenen positieve recensies van haar album in het Nederlands Dagblad en in het blad Sjofar van Coninental Sound.

Foto

Cover van ‘Lichtvoetig’. Artwork: Rick Sleurink Riet | Fotografie: Esther Langenberg Fotografie.

Tags: , , , , , , , , ,