Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Nieuwe single van Big Daddy Weave in de maak

Created with Sketch.

Nieuwe single van Big Daddy Weave in de maak

De hemel verandert alles

Big Daddy Weave is bezig met een nieuwe single. De single ‘Heaven Changes Everything’ komt naar verwachting op 10 maart uit. Na het overlijden van het geliefde bandlid Jay Weaver, keert Big Daddy Weave terug met deze aangrijpende single. Bassist Jay Weaver overleed op 42-jarige leeftijd aan de gevolgen van corona. Hij overleed op 2 januari 2022.

Nieuwe single

Het hoopvolle lied, opgedragen aan hun broer en vriend, onderzoekt het verdriet van dit aardse leven in het licht van de eeuwigheid. Met de hemel in zicht, is pijn niet langer tevergeefs. ‘Heaven Changes Everything’, is een lied van dankbaarheid. De song geeft een voorproefje van het aanstaande tiende studioalbum van de bekroonde groep en kijkt uit naar de dag dat we allemaal eindelijk thuis zullen zijn.
‘Heaven Changes Everything’ oftewel ‘De hemel verandert alles’ is geschreven door Mike Weaver, Matthew West en Jeff Pardo; en geproduceerd door Jeremy Redmon en Jeff Pardo.

Big Daddy Weave

Big Daddy Weave is een Amerikaanse hedendaagse christelijke band uit Alabama en bestaat uit de bandleden Mike Weaver, Joe Shirk, Jeremy Redmon en Brian Beihl. De bandleden ontmoetten elkaar tijdens hun studie op de universiteit. Mike Weaver had gediend als aanbiddingsleider van een kerk in Florida en ging naar een community college in het gebied. Hij kwam op aandringen van zijn predikant naar de universiteit en studeerde zang.

In 2006 en 2007 toerde Big Daddy Weave met Mark Schultz tijdens zijn ‘Broken and Beautiful’ Tour. In 2009 kopten ze de ‘What Life Would Be Like’-Tour met gastmuzikant Josh Wilson.

Big Daddy Weave is onder andere bekend van de song ‘All Things New’ die te bekijken is in een videoclip.

Tags: , , , , , , , , , , ,