Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Oók Planetshakers naar Strandheem Festival

Created with Sketch.

Oók Planetshakers naar Strandheem Festival

In 2022 komt de bekende Australische band Planetshakers naar Europa! Optredens vinden o.a. plaats in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland en Slowakije en in Nederland zal de band een spetterend concert geven op het Strandheem Festival.

Exclusief concert

In de muziekwereld zijn er eendagsvliegen, maar de Planetshakers kun je gerust als het tegenovergestelde bestempelen. Met elk concert dat de Australische worship band de afgelopen jaren in Europa gaf, groeide het publiek explosief met in Nederland tot nu toe als hoogtepunt het optreden voor 25.000 jongeren op de EO-Jongerendag in 2016. Dit jaar keert Planetshakers terug naar Nederland voor een exclusief concert op het Strandheem Festival.

Beroemd

De inmiddels wereldwijd bekende band is ooit ontstaan als jongerenband uit Planetshakers Church in Australië; een jonge en levendige, snelgroeiende kerk met een verlangen om de wereld te zien veranderen door leven met God. Muziek en aanbidding zijn daar een groot onderdeel van. De muziek van Planetshakers kenmerkt zich door energie en passie voor God! Het laatste album van Planetshakers, Revival, Live At Chapel, werd tijdens de corona pandemie uitgebracht.

Enthousiasme

De groep heeft met haar enthousiasme en aanstekelijke muziek een wereldwijde beweging onder jongeren losgemaakt en heeft inmiddels ook in Nederland een groeiende groep liefhebbers. Planetshakers spoort met haar muziek deze generatie aan om voluit voor God te leven in het hier en nu. De band heeft meer dan 20 internationale albums uitgebracht en toert jaarlijks de hele wereld over.

Talentvol

Op de festivalavond van het Strandheem Festival speelt tevens de jonge talentvolle Zweedse band LIN D, bestaande uit Dennis, Emmy en Ella. Ze bereikten al op jonge leeftijd de nummer 1 plek op de Zweedse iTunes hitlijst en speelden al in verschillende landen als Noorwegen, Finland, Polen en Oekraine. Ze hebben een groot verlangen om een jongere generatie geloof en hoop voor de toekomst te brengen, en kijken ernaar uit om voor het eerst naar Nederland te komen.

De festivalvond zal plaats vinden op Hemelvaartsdag 26 mei ’s avonds om 19.30 uur. De tickets zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar op www.strandheemfestival.nl

Foto

Planetshakers (Aangeleverd).

Tags: , , , , , , , ,