Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Oudejaarsconference Rob Favier: ”Durven we het nog aan?”

Created with Sketch.

Oudejaarsconference Rob Favier: ”Durven we het nog aan?”

Oudejaarsconference Rob Favier: ''Durven we het nog aan?''

In oude spreekwoorden schuilt meestal een waarheid. Rob Favier hoopt dat dat dit jaar ook het geval zal zijn. Als “de aanhouder wint” zoals het spreekwoord zegt, dan gaat het na twee jaar corona nu wél lukken om het jaar samen uit te luiden met een gezellige oudejaarsconference. De zanger, liedschrijver, dichter, spreker en schrijver geeft vier voorstellingen die zijn traditie voortzetten.

Oudejaarsconference

Er is genoeg gebeurd om ons heen om ons af te vragen “of we het nog wel aandurven”. Grote veranderingen die op stapel staan, grote conflicten in de wereld… Je zou bijna vergeten dat plezier met elkaar hebben een krachtig wapen is tegen alle ellende die er op je af komt. Dat kun je rustig over laten aan Rob Favier. En hij wil er graag aan herinneren tijdens zijn vier oudejaarsconference voorstellingen met als titel “Durven we het nog aan?” Dat doet hij zoals men van hem gewend is, weer op zijn geheel eigen wijze: de lach, de traan, gekke, confronterende en ontroerende liedjes en toch ook altijd weer die rode draad van een Kracht die ons te boven gaat.

Grappen en meer

Spitsvondige (woord)grappen en interactie met de zaal zijn Rob Favier op het lijf geschreven. Uit het feit dat men hem wederom gevraagd heeft zijn visie op het afgelopen jaar te geven, blijkt wel dat zijn bijdrage aan het schrijven van de geschiedenis zeer gewaardeerd wordt.
Hij zal, geheel volgens de traditie, weer begeleid worden door zijn vaste Oudejaarsconferencekwartet. Dit jaar bestaat dit uit: Jan Willem van Delft, arrangementen en piano, Mark Dekkers, bas, Nico Eijlers, drums en Jonny Boston, saxofoon en klarinet. Een kwartet waar de muzikaliteit en het vakmanschap vanaf spatten.

Liederen

Als hij geen oudejaarsconference hoeft te schrijven, is Rob Favier te vinden bij zeer veel verschillende gelegenheden en zingt hij voor allerlei soorten mensen: van kleine bijeenkomsten tot grote congressen, van kerkdiensten tot politieke debatten. Ook gaf hij met zijn band een aantal concerten in India, waar hij o.a. optrad voor de allerarmsten. Een aantal van zijn liedjes is in het Engels vertaald. Naast het schrijven van zijn eigen repertoire werkt Rob ook in opdracht. Verder verzorgt hij een maandelijkse column in het Friesch Dagblad en twee overdenkingen per week voor Groot Nieuws Radio. Tenslotte heeft hij heeft nog zeven cd’s en een aantal singles gemaakt, drie boeken geschreven en is er een songbook met 21 liedjes van zijn hand uitgegeven.

Programma

Aanvang 20.00 uur
Reserveer vast een plekje in je agenda voor de oudejaarsconference:
27 december – Alphen aan den Rijn
28 december – Ridderkerk
29 december – Nijkerk
30 december – Leeuwarden

Bron

Tekst: Events for Christ

Lees ook eens:

http://gospel.familiezender.nl/2022/11/07/rob-favier-komt-met-nieuwe-single/

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,