Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Phil Wickham brengt kerstclip uit

Created with Sketch.

Phil Wickham brengt kerstclip uit

Phil Wickham brengt kerstclip uit

De bekroonde artiest, songwriter en aanbiddingsleider, Phil Wickham, heeft de videoclip voor zijn nieuwe kerstsingle “Behold” uitgebracht. Dat deed hij samen met Anne Wilson. Wickham debuteerde de video op zijn social media-pagina’s.

Genot

Wat een genot is het om mijn nieuwe kerstsingle ‘Behold’ uit te brengen”, zo vertelt Wickham. “Ik vind het geweldig hoe dit lied zowel nieuwe als bekende kerstteksten in evenwicht brengt, en ik kan niet wachten om deze met de kerk te mogen zingen. Ik schreef ‘Behold’ afgelopen kerstseizoen, en ik wist gelijk dat ik iemand zocht die met me mee kon zingen. “Toen ik “My Jesus” hoorde, wist ik dat ik Anne met me moest laten zingen. Dank aan de zeer getalenteerde Anne Wilson voor haar deelname. Het wordt zo speciaal om deze kerstshows met haar te doen”.

Online videoclip

De videoclip is een kerstclip, maar is al online te bewonderen. Voor wie alvast in de kerststemming wil komen: hieronder vind je de clip.

Phil Wickham

Philip David Wickham is een hedendaagse christelijke muzikant, zanger en songwriter uit San Diego, Californië. Wickham heeft negen albums uitgebracht. Wickham groeide op in een christelijk gezin, de tweede van drie kinderen (broer Evan, zus Jillian), en begon op 13-jarige leeftijd met het leiden van aanbidding voor zijn jeugdgroep.

Anne Wilson

Anne Wilson is een Amerikaanse christelijke muzikant en songwriter. Wilson maakte haar debuut in 2021, met de release van de single “My Jesus” via Capitol Christian Music Group. “My Jesus” was Wilsons doorbraakhit, nadat zij nummer één had bereikt in de Hot Christian Songs-hitlijst van Billboard en de Bubbling Under Hot 100-hitlijst.

Bekijk ook eens:

http://gospel.familiezender.nl/2022/05/07/anne-wilson-feat-hillary-scott-mamas/

Foto

Beeld: Cover videoclip ‘Behold’ (YouTube).

Tags: , , , , , , , , , ,