Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Rob Favier komt met nieuwe single: ‘Het Ego’

Created with Sketch.

Rob Favier komt met nieuwe single: ‘Het Ego’

Het ego en alle wereldveranderingen in de oudejaarsconference van Rob Favier

In de aanloop naar de oudejaarsconference van Rob Favier is er ook weer een nieuwe single uitgekomen. “Het ego”. “Dit lied zal ik ook zingen tijdens de voorstellingen, waarbij ik natuurlijk weer begeleid wordt door Jan Willem van Delft, Mark Dekkers, Nico Eijlers en Jonny Boston”, meldt Favier.

Oudejaarsconference Rob Favier

“Hoe leuk en mooi ik elke dienst en optreden ook vind, het meeste werk ligt dit jaar toch weer bij de Oudejaarsconference. Heel veel werk en vaak heel anders dan een gewoon optreden”, schrijft Favier in zijn nieuwsbrief. “Maar het doet ook iets met me. Ik word weer even bepaald bij wat er in 2022 allemaal gebeurd is en dat is goed, want ook ik ren en vlieg vaak door het leven, terwijl er dan zomaar dingen langs je heen gaan. Nu is dit jaar onmogelijk in pakweg anderhalf uur samen te vatten. En toen ik mij afvroeg of ik dat wel aandurfde, was meteen ook de titel voor de voorstelling geboren: “Durven we het nog aan?“”.

Zoveel veranderingen

Wie wil zijn schouders zetten onder zoveel veranderingen dat de wereld er uiteindelijk anders zal moeten gaan uit zien? En zal het lachen ons dan niet vergaan? Favier: ” Ik hoop vurig van niet, want lachen en plezier hebben met elkaar is een levenskracht die ongelooflijk sterk is. Inmiddels vraag ik me niet meer af of ik het nog wel aandurf. Ik heb wel meer “onverstandige” dingen gedaan. En die maakten het leven uiteindelijk zeer de moeite waard. Maar omdat ik bij mijn optredens graag de zaal betrek, zoek ik mensen die de stap durven wagen: samen nadenken over de vraag of we het allemaal nog wel aandurven. Maar dan wel met een dikke knipoog of een gulle lach en soms met een traan. En dan toch weer die rode draad waar we ons aan vast mogen houden”.

Single

Het is overigens al mogelijk om de single ‘Het ego’ te beluisteren. Dat kan online via Spotify.

Eerder dit jaar kwam onder andere al de single ‘Geduld’ uit.

Tags: , , , , , , , , , , , ,