Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Rockband Skillet kondigt deluxe album aan

Created with Sketch.

Rockband Skillet kondigt deluxe album aan

Skillet, de 17x platina en GRAMMY-genomineerde rockband, heeft aangekondigd dat ze op 17 februari 2023 de deluxe editie van hun nieuwe album “Dominion: Day of Destiny” zullen uitbrengen. Dit album zal extra bonusmateriaal bevatten dat niet op het originele album stond. Skillet is een zeer succesvolle en populaire rockband, wat blijkt uit hun 17x platina behaalde status.

Rockband Skillet

Skillet is een Amerikaanse rockband die in 1996 werd opgericht in Memphis, Tennessee. De band bestaat uit zanger en gitarist John Cooper, zangeres en keyboardist Korey Cooper, drummer Jen Ledger en gitarist Seth Morrison. Skillet is bekend om hun mix van rock, metal en christelijke thema’s in hun muziek.

Skillet heeft een aantal succesvolle albums uitgebracht, waaronder “Collide“, “Comatose” en “Awake“, die allemaal platina zijn behaald. Ze zijn ook genomineerd voor verschillende awards, waaronder twee GRAMMY Awards. Skillet heeft ook een aantal hit singles gehad, waaronder “Hero”, “Awake and Alive” en “Feel Invincible”.

De band heeft een aantal wereldwijde tours gehad en heeft een grote aanhang van fans over de hele wereld.

Voorverkoop album

Dominion: Day of Destiny (Deluxe Edition)” is een project met vijf nieuwe nummers, waaronder de nieuwste single “Psycho In My Head”, dat is bedoeld als aanvulling op “Dominion”, één van de best scorende rock- en metalalbums van 2022. Pre-saves en pre-orders voor het project beginnen vandaag.

Nieuwe tour

Skillet en Theory of A Deadman hebben onlangs aangekondigd dat ze co-headliners zullen zijn tijdens de Rock Resurrection Tour, met steun van Saint Asonia. De tour zal op 17 februari beginnen in Gary, Indiana en zal lopen tot en met 26 maart in Los Angeles. Deze trektocht van 25 dagen zal stops maken in verschillende steden, waaronder Milwaukee, Detroit, Boston, Cleveland, St. Louis, Dallas, Denver, Phoenix en meer.

Album online

Bekijk alvast iets van het album online in onderstaande video.

Tags: , , , , , ,