Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Stichting Opwekking komt met kerstplaylist

Created with Sketch.

Stichting Opwekking komt met kerstplaylist

Logo en banner van Stichting Opwekking

Stichting Opwekking heeft een heerlijke playlist vol ‘gouwe ouwe’ Opwekkingsliederen samengesteld. Ook is er een kerstplaylist te beluisteren. Geniet van de mooiste liederen uit de vroege jaren van de verzameling Opwekkingsliederen.

Terug in de tijd met Stichting Opwekking

Ga terug in de tijd met overbekende evergreens als ‘Omdat Hij leeft’ en ‘Dit is de dag’. Zing uit volle borst mee met het allereerste Opwekkingslied ‘Hij’s de Koning van mijn hart!’. De playlist met de ‘classics’ is te beluisteren via Spotify.

Kerstplaylist

Meer in de stemming voor kerstliederen? Luister dan naar de kerstplaylist! In de playlist vind je allerlei kerstsongs van Stichting Opwekking. Het zijn echte Opwekkingsliederen.

De playlist met de kerstsongs is eveneens te beluisteren via Spotify.

Stichting Opwekking

Stichting Opwekking is een Nederlandse christelijke organisatie die zich inzet voor evangelisatie en het bevorderen van christelijke spiritualiteit. De stichting organiseert jaarlijks verschillende evenementen, zoals de Opwekkingconferentie en het Opwekkingsfestival, die bedoeld zijn om mensen te inspireren en te helpen in hun persoonlijke groei met God.

Stichting Opwekking werkt ook samen met andere organisaties om evangelisatie- en opwekkingsprogramma’s te ondersteunen in Nederland en daarbuiten. Ze hebben ook verschillende middelen beschikbaar gesteld, zoals boeken, muziek en andere materiaal, om mensen te helpen in hun spirituele groei.

Stichting Opwekking is een belangrijke speler in de Nederlandse christelijke gemeenschap en heeft een grote impact gehad op het leven van veel mensen. Ze blijven zich ook in 2023 inzetten voor evangelisatie en het bevorderen van christelijke spiritualiteit en maken gebruik van verschillende middelen om dit te bereiken.

Kerstgroet

Medewerkers, directie en bestuur van Stichting Opwekking wensen iedereen een kerstfeest vol vrede en een gezegend en hoopvol 2023 toe. Zo is te lezen in de nieuwsbrief van Stichting Opwekking.

Tags: , , , , , ,