Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Video: Unspoken – God Help Me

Created with Sketch.

Video: Unspoken – God Help Me

God Help Me. Een hand die je helpt. Bekijk de videoclip van de Energy Track van deze week bij gospelnieuws.nl. Deze week Unspoken met 'God Help Me'.

Bekijk de videoclip van de Energy Track van deze week bij gospelnieuws.nl. Deze week Unspoken met ‘God Help Me’.

”God help me now
Feels like there’s no way out
But Jesus, You’re faithful and able
And You’ve never once let me down
God help me now”

Unspokenmusic

Unspoken op Wikipedia

Unspoken is een Amerikaanse christelijke band. De band bestaat uit Chad Mattson, Jon Lowry en Ariel Munoz. De band bracht hun debuutsingle “Who You Are” uit op het Centricity Music-label. Het nummer, uitgebracht op 12 juni 2012, staat op tal van christelijke hitlijsten en was het enige nummer van de debuut-EP Get to Me van de band dat op hun eerste volledige album stond. De titelloze debuut-LP Unspoken werd uitgebracht op 1 april 2014.

Een preview-EP met vijf nummers, The World Is Waking, werd uitgebracht op 24 juli 2013. Ze hebben in hun carrière vier opeenvolgende top-vijf AC-singles gehad, waaronder “Who You Are”, “Lift My Life Up”, “Start a Fire” en “Good Fight”, waarbij “Start a Fire” nummer 1 bereikt; het nummer “Lift My Life Up” stond ook op de WOW Hits-release van 2015. De band toerde ook samen met Big Daddy Weave en Sanctus Real.

Unspoken is een band die bestaat uit Chad Mattson (zang), Jon Lowry op gitaar, toetsen, basgitaar en zang, en Ariel Munoz op drums. Voormalige leden van de band zijn Mike Gomez op gitaar, Ryan Babin en Don Eanes op toetsen, Yamil Jimenez op percussie en George Williams op basgitaar. In 2018 kondigde Gomez zijn vertrek uit de band aan. Na zijn vertrek kreeg de band gezelschap van gitarist Wiso Aponte en toetsenist Alan Pelno tot 16 februari 2020, toen beiden ook hun vertrek aankondigden.

Bron: Wikipedia.

Tags: , , , , , , , , ,