Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Vooruitblikken op het Strandheem Festival 2023

Created with Sketch.

Vooruitblikken op het Strandheem Festival 2023

Vooruitblikken op het Strandheem Festival 2023

Over drie maanden is het weer zover: Strandheem Festival 2023. Als je rondvraagt wie bezoekers graag dit jaar op het festival zien? Namen als Lauren Daigle, Eline Bakker, Brandon Lake, for King & Country, Christian Verwoerdt en Rend Collective komen dan voorbij. Maar wie staan er dit jaar écht op het podium? Deze maand heeft de organisatie van Strandheem Festival 2023 al wat van de line-up verklapt.

Line-Up Strandheem Festival 2023

“We zijn erg enthousiast dat we voor het eerst een band uit Schotland hebben”, zo laat de organisatie van het festival weten op Instagram. “Celtic Worship is fantastisch! De band bestaat uit enkele van de meestinnovatieve muzikanten in de bloeiende muziekscene van Schotland. Samen zingen ze oude hymnes enschrijven ze nieuwe muziek in de herkenbare stijl van hun geboorteland Schotland, met het krachtige en unieke geluid van o.a. doedelzakken, fluiten en viool.Een uniek geluid op Strandheem Festival, noteer alvast in je agenda; zaterdag 20 mei”.

Matthijn Buwalda

De organisatie meldt verder dat na 5 jaar zanger/liedschrijver Matthijn Buwalda weer terug is op het Strandheem Festival. ”Hij speelt met zijn volledige band op vrijdag 19 mei op het hoofdpodium en laat zich inspireren door het thema van Strandheem Festival 2023, ‘Hemelse Hoop”’.

Tim Hughes

“We wilden hem al jaren naar het Strandheem Festival halen maar nu is het gelukt: Tim Hughes komt”, zo is eveneens te lezen op Instagram. Tim Hughes is een britse christelijke artiest en senior pastor van Gas Street Church in Birmingham, die hij samen met zijn vrouw Rachel leidt. “Tim is een bekende aanbiddingsleider en songwriter, initiator van Worship Central en je kent waarschijnlijk zijn liederen ‘Here I am to worship’, ‘Happy day’, ‘The Way’ en ‘Hope and glory’.See you at Strandheem Festval Tim Hughes and Gas Street Music”.

Tickets

De digitale ticketverkoop voor de avondconcerten start op vrijdag 17 februari om 17.00 uur. De dagprogramma’s en het parkeren zijn zoals elk jaar gratis.

Meer informatie over dit evenement vind je in de komende periode online via de website van het Strandheem Festival.

Foto

Logo Strandheem Festival (bron: Instagram).

Tags: , , , , , , , , , , ,