Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Voorverkoop ‘Hier en Nu’ van Marjolein Keijzer van start

Created with Sketch.

Voorverkoop ‘Hier en Nu’ van Marjolein Keijzer van start

De cover van het album Hier en Nu dat zaterdag werd gepresenteerd tijdens het releaseconcert in Rotterdam

De voorverkoop voor het nieuwe album van Marjolein KeijzerMarjolein Keijzer ‘Hier en Nu’ is van start gegaan. Op 12 november aanstaande is er zelfs een concert. De tickets zijn al in de verkoop.

Top team

De laatste loodjes! De afgelopen weken is er hard gewerkt door verschillende mensen! Wat een topteam heb ik toch om dit mooie project te realiseren!”, roept Marjolijn het uit in haar nieuwste nieuwsbrief. “Het maakte me dankbaar. Op dit moment ligt de CD bij de perserij en kunnen we de dagen gaan aftellen tot de release! Blij te vertellen dat de voorverkoop voor ‘Hier en nu’ van start is en ook kan je tickets bestellen voor het concert van 12 november”.

Concert

Zaterdag 12 november presenteer ik met volledige band het nieuwe album ‘Hier en nu’!!! Wat kijk ik er naar uit om voor jullie de liedjes te spelen en verhalen achter de songs te delen! Het wordt een mooi intiem luisterconcert op een unieke locatie, namelijk in ‘de loft’ op de historische scheepswerf RDM te Rotterdam”, aldus Marjolein Keijzer.

Wil je tickets bestellen, het album of beiden? Kijk dan op de website van Marjolein Keijzer. Of op de speciale ticketwebsite.

Lees ook eens:

http://gospel.familiezender.nl/2022/09/21/marjolijn-keijzer-komt-in-oktober-met-nieuw-album-hier-en-nu/

Tags: , , , , ,