Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

53ste Pinksterconferentie komt eraan

Created with Sketch.

53ste Pinksterconferentie komt eraan

Het thema van de Pinksterconferentie 2023 in Biddinghuizen is: Maar Wij Zien Jezus.

De 53ste Pinksterconferentie die van 26 t/m 29 mei plaatsvindt, komt eraan! “Je bent van harte welkom om de conferentie met je gezin, vrienden of gemeenteleden mee te beleven op het evenemententerrein van Walibi Holland”, zo laten de organisatoren van het evenement weten.

1 dag of kamperen

“Kom kamperen of kom een of meer dagen als daggast. En werk gezellig mee: we kunnen je hulp goed gebruiken, en het kan je zelf ook korting en ander voordeel opleveren. Meld je snel aan; dan profiteer je van de supervroegboekkorting. We hopen je te ontmoeten in de polder”, meldt de organisatie.

Sprekers bekend

Inmiddels zijn de namen van sprekers van de 53ste Pinksterconferentie bekendgemaakt. Er is een mooie mix van Nederlandse en internationale sprekers voor het hoofdprogramma. Jeroen Dorstijn, Jeffrey Rachmat (Indonesië), Nadine de Vos, Henk Stoorvogel, David de Vos en Dr. Billy Wilson (VS) zullen er te gast zijn en vertellen.

Waar en wanneer?

Het thema van de Pinksterconferentie 2023 in Biddinghuizen is: Maar Wij Zien Jezus. Het thema is te vinden in de brief aan de Hebreeën 2:9 (HSV), waarin verwezen wordt naar het feit dat Jezus ons is voorgegaan in het plan dat God voor ons heeft.

De Pinksterconferentie is een plaats waar mensen van alle leeftijden en uit alle kerkelijke achtergronden welkom zijn om het Pinksterfeest mee te vieren. Naast het hoofdprogramma voor volwassenen, zijn er ook programma’s speciaal voor kinderen, tieners en jongeren. Bekijk de website van Stichting Opwekking voor tickets en tijden.

Nog even wachten

Tot het zover is, zullen we nog even moeten wachten. Maar de tijd is goed op te vullen met muziek! Stichting Opwekking, organisator van de Pinksterconferentie, heeft vier nieuwe liederen uitgebracht. Beluister ze via gospelnieuws.nl (link in bio) op Spotify.

De vier liederen zijn:
– 875 – Dank U Jezus voor uw kostbaar bloed (Thank you Jesus for the blood)
– 876 – Voor altijd heilig (Holy Forever)
– 877 – U bent Dezelfde (Same God)
– 878 – Voor eeuwig Jahweh (Forever YHWH)

Foto

Banner Pinksterconferentie (uit archief).

Tags: , , , , ,