Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Album ‘Onze Verhalen’ van Christie komt uit

Created with Sketch.

Album ‘Onze Verhalen’ van Christie komt uit

Ontdek: Het album 'Onze Verhalen' van Christie met daarop de single Ik Zie Jou Nog Steeds

Deze week extra aandacht voor het onlangs uitgebrachte album ‘Onze Verhalen’. Het album is van zangeres en songwriter Christie. Op 1 december van dit jaar vond de release plaats van het album.

Album ‘Onze Verhalen’

”In de eerste lockdown van 2020 kwam ik net als iedereen thuis te zitten”, zo vertelt Christie. ”De contacten die we hadden, werden steeds minder. Ik wilde oog blijven houden voor de mensen om me heen en op een andere manier leren kijken naar de ander. Verder dan een eerste indruk, verder dan de buitenkant. Een ander mens in de ogen te kijken en te beseffen dat ieder mens een verhaal heeft. Zo ontstond het idee voor het album Onze Verhalen”.

Levensverhalen in lockdown

Voor haar nieuwe project ‘Onze Verhalen’ ontmoette de zangeres de afgelopen jaren diverse mensen en schreef ze een lied naar aanleiding van hun verhaal. In aanloop naar de release van het album bracht ze de singles ‘Onbetaalbaar’ en ‘Ik zie jou nog steeds’ uit.

Het album is sinds vorige week te beluisteren via onder andere streamingdienst Spotify. Op het kanaal zijn ook de singles ‘Ik zie jou nog steeds’ en ‘Onbetaalbaar’ te beluisteren.

Zangeres en songwriter Christie

Christie is zangeres en songwriter en schrijft Nederlandstalige liedjes. Eind 2019 verscheen haar debuutalbum. Het album heet ‘ontdekkingstocht’. Op het album diverse zelfgeschreven songs die geïnspireerd zijn door eigen levenservaringen.

Christie is werkzaam als vocal coach in haar eigen lespraktijk. In 2008 studeerde Christie af aan het Conservatorium InHolland Alkmaar, afdeling zang pop/sessie. Ze volgde diverse zangworkshops waaronder UVS, Lax Vox en EVTS. Verder volgde ze pianolessen bij Bart Spruit en gitaarlessen bij Menno Bruin en Mark Hoeksma.

Reacties

De reacties op haar debuutalbum waren al lovend. Zo schreef Opwekking Magazine bijvoorbeeld: ‘Liedjes die herkenning oproepen, of je aan het denken zetten. (…) ‘Hoopvol, omdat in de liedjes doorschemert dat Iemand je op die levensreis vergezelt en bij je leven betrokken is. Krachtig debuut.’ Muziekwereld – magazine Nbt schreef toen over de zangeres: ‘Ze brengt de teksten, geïnspireerd door haar eigen levenswandel, met groot gemak tot leven, zowel muzikaal als puur vertellend.’ (…)  Met Ontdekkingstocht heeft Christie een indrukwekkend debuutalbum neergezet’.

Podcast

Het nieuwe album ‘Onze Verhalen’ is sinds 1 december ook te beluisteren in de nieuwe versie van de Onze Familie Podcast. Afgelopen maandag besteedde we daar al extra aandacht aan op deze website. De podcast is dan ook te beluisteren via gospelnieuws.nl.

Bron

Foto: Zangeres Christie (Aangeleverd).
Muziek: Christie Music. Dank aan Christie voor het toesturen van het album om zo publiciteit te mogen geven aan het album in de Onze Familie Podcast.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,