Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Delise – Ik Ken Je

Created with Sketch.

Delise – Ik Ken Je

Ik ken je is de naam van de nieuwste single van Delise. Deze single is een voorproefje op haar nieuwe – gelijknamige – album dat uitkomt in februari. Ik ken je is vanaf 14 januari online te beluisteren. Delise schrijft al vanaf jonge leeftijd liedjes, maar besloot toch rechten te studeren en aan de slag te gaan als jurist. Na een burn-out in 2015, keerde ze in 2016 terug naar de muziek. Delise maakt popliedjes met een verhaal. Hierbij is haar geloof de belangrijkste inspiratieborn.

Delise ft. Lars Gerfen – Bij U is het goed

In juni kwam zangeres Delise samen met singer-songwriter Lars Gerfen met een nieuwe single: Bij U is het goed. Een zomers duet met een hoopvolle tekst.

https://www.youtube.com/watch?v=-_ABt0Udvc4

Energy Track

Op 11 februari zal Delise haar gelijknamige album Ik ken je lanceren. Delise: “De cd Ik ken je ligt dicht bij mijn hart en is heel persoonlijk. Ik neem de luisteraar namelijk mee op reis langs thema’s die mijzelf hebben geraakt de afgelopen tijd. De thema’s die bijvoorbeeld langskomen zijn: je vertrouwen écht stellen op God, dankbaarheid voor de dingen die Hij geeft, en ook de vraag: waar bouw je op? Het thema dat steeds als een rode draad door alle liedjes heengaat, is dat we Gods geliefde kinderen zijn voor wie Hij Zijn Zoon gaf. En dat Hij tegen jou en mij zegt: ‘Ik ken je’.

In februari is de single ‘Ik Ken Je’ de Energy Track van de maand bij Sun Radio NL.

https://www.youtube.com/watch?v=W7nC-C7wNI4
https://open.spotify.com/album/78alv1ZO8LWHB1ADsVdlOE