Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Delise komt met nieuwe single: ‘Volbracht’

Created with Sketch.

Delise komt met nieuwe single: ‘Volbracht’

In de aanloop naar Pasen zal Delise op 18 maart 2022 een nieuwe single uitbrengen met de naam ‘Volbracht’. Een passend lied, ook in deze veertigdagentijd. Delise haalde haar inspiratie voor het lied uit Marcus 15, waarin de kruisiging van Jezus beschreven wordt. Het lied gaat over het volmaakte offer dat Jezus bracht voor ons. Volbracht is een ingetogen melodieuze ballad met een sterke en hoopvolle tekst.

Offer

In het lied ‘Volbracht’ staat Jezus’ offer voor ons centraal. “Kijk niet terug, maar pak die uitgestrekte hand. Het is al genoeg als je stilstaat en ontvangt. Kijk niet terug naar wat niet lukte telkens weer. Je hoeft het niet alleen te doen, leg het voor Zijn voeten neer.” Delise: “Ik wil de luisteraar eraan herinneren dat we redding mogen ontvangen. We kunnen er niets aan toevoegen, want het offer is al volmaakt en volbracht. We hoeven alleen Zijn uitgestrekte hand te pakken en Hem aan te nemen.”

Op 18 maart zal ook de bijbehorende lyric video verschijnen op YouTube. Delise: “Ik vond het belangrijk om bij deze single een lyric video uit te brengen, omdat daardoor de hoopvolle tekst beter tot z’n recht komt.” De single is zowel online als op haar nieuwe album te beluisteren.

Nieuw album ‘Ik ken je’

Afgelopen februari bracht Delise haar nieuwste album ‘Ik ken je’ uit. Delise: “De cd ‘Ik ken je’ ligt dicht bij mijn hart en is heel persoonlijk. Ik neem de luisteraar namelijk mee op reis langs thema’s die mijzelf hebben geraakt de afgelopen tijd. Zo zijn thema’s die bijvoorbeeld langskomen: je vertrouwen écht stellen op God, dankbaarheid voor de dingen die Hij geeft en soms ook neemt, maar ook de vraag: waar bouw je op? Het thema dat steeds als een rode draad door alle liedjes heengaat, is dat we Gods geliefde kinderen zijn aan wie Hij zijn Zoon gaf. En dat Hij tegen jou en mij zegt: ‘Ik ken je’.

Delise schrijft haar liedjes vaak naar aanleiding van een proces waar zij zelf doorheen gaat en liedjes schrijven is voor haar een manier van verhalen vertellen. Met de liedjes van het album ‘Ik ken je’ hoopt Delise de luisteraar aan het denken te zetten, te bemoedigen en natuurlijk te laten genieten. Het album inclusief bonus live EP is te bestellen via www.delise.nl en via de christelijke boekhandels. Naast het geven van (huiskamer)concerten, hoopt Delise in het najaar van 2022 samen met haar band verschillende optredens te geven.

Delise

Delise schrijft al vanaf jonge leeftijd liedjes, maar besloot toch rechten te studeren en aan de slag te gaan als jurist. Na een burn-out in 2015, keerde ze in 2016 terug naar de muziek. Delise maakt popliedjes met een verhaal. Hierbij is haar geloof de belangrijkste inspiratieborn.

Foto

Cover (Aangeleverd).

Tags: , , , , , , , ,