Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Deze week start de tour van Marieke Sleurink

Created with Sketch.

Deze week start de tour van Marieke Sleurink

Marieke Sleurink gaat dit voorjaar op tour met haar eigen muziek! Samen met haar band brengt Marieke een avondvullend programma dat in het teken staat van ontspannen, je thuis voelen en zijn wie je echt bent.

Deze week start gospelzangeres Marieke Sleurink met de ‘Doe alsof je thuis bent’-Tour. Vier avondvullende kleinschalige concerten in de ’thuisplaatsen’ van de band. Het eerste concert is morgenavond in Zutphen.

Tour: Ontspannen en thuis

”Tijdens de avonden ligt de focus op ontspannen, je thuis voelen en de verbinding opzoeken met jezelf en elkaar”, aldus Marieke in de nieuwsbrief. “Met een mooi programma met muziek van het album Levensecht, nieuwe eigen muziek en covers uit zowel het christelijke als seculiere repertoire wordt dit een hele fijne avond uit”.

Eerder schreef GospelNieuws.NL al over de tour. Lees er meer over in ons artikel.

Tickets met korting

Voor mensen die krap bij kas zitten heeft een stichting kortingskaartjes ter beschikking gesteld. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Marieke Sleurink.

Marieke Sleurink

Marieke Sleurink (1982) is een Nederlandstalige singersongwriter en schrijft voornamelijk luisterliedjes met een vleugje kleinkunst. Hierin is aandacht voor haar geloofsleven, maar altijd met ruimte voor interpretatie van de luisteraar. Na in augustus 2021 een online EP uitgebracht te hebben, volgde in maart 2022 het volledige album Levensecht’ zowel fysiek als online. Onlangs verscheen een positieve recensie van haar album in het Nederlands Dagblad.

Foto

Aangeleverd.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,