Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Een nieuwe EP van Micah Tyler

Created with Sketch.

Een nieuwe EP van Micah Tyler

People Like Us is een EP over genade en mensen zoals wij. Micah Tyler brengt de EP in maart uit.

Micah Tyler, artiest en songwriter, brengt binnenkort een nieuwe EP uit. De EP zal op 24 maart aanstaande op de markt komen. Het heet: ‘People Like Us’. De plaat bestaat uit zes nummers inclusief zijn huidige single “I See Grace” en het titelnummer. Meer dan ooit tevoren hoopt Tyler dat deze nieuwe nummers mensen bij elkaar kunnen brengen.

Nieuwe EP, nieuw project

“Dit project is super speciaal voor mij, en ik hoop dat deze liedjes ons kunnen helpen”, vertelt Tyler. “Het is mijn kans, door middel van zang, voor het volk van God om verdeeldheid opzij te zetten die de wereld ons probeert op te leggen, evenals de scheidingen die we onszelf opleggen. We moeten gewoon uitspreken: ‘God, ik geloof dat U het leven van een zondaar zoals ik kan veranderen. U kunt het leven van iedereen veranderen!’ Ik nodig iedereen uit om te vieren in de relatie en nabijheid die God mensen zoals wij belooft”.

Succes en genade

“I See Grace”, het eerste nummer van de EP, is inmiddels gestegen in de radiohitlijsten van de Verenigde Staten. Hiermee kan hij zijn boodschap dus volop verkondigen.

Tyler ontdekte al snel dat “I See Grace” indruk maakt bij het publiek tijdens live sessies. “Het is één van mijn favoriete nummers om op te voeren, om mensen tot leven te zien komen”, zegt hij. “Ik ben door zoveel mensen eraan herinnerd, vooral sinds het begin van het jaar met al die goede voornemens, om genade te zien. Als we elke dag een doel stellen en het niet bereiken en het gevoel hebben dat we gefaald hebben, dan verliezen we de kans om de schoonheid van genade te zien. We moeten onszelf de kans geven om te zeggen: ‘God, aan het eind van de dag probeer ik geen successen te zien. Ik wil gewoon genade zien die groter is dan al mijn zonde. Als we in deze wereld wandelen, is het zo belangrijk  om dat licht van genade constant en consequent te laten zien”.

Tags: , , , , , , , , ,