Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

for King & Country komt met gloednieuwe voorjaarstour

Created with Sketch.

for King & Country komt met gloednieuwe voorjaarstour

for King & Country komt met gloednieuwe voorjaarstour

Vorige week kondigde for KING + COUNTRY op sociale media aan dat ze dit voorjaar op pad gaan voor deel twee van hun What Are We Waiting For? Tour die de band eerder dit jaar begon. De tour begint op 25 maart in Honolulu, Hawaii, en eindigt op 31 mei in Vancouver, BC, Canada.

Verrassende aankondiging

”Geen trucjes van ons vandaag, familie…. gewoon een verrassende aankondiging van de lentetour!”, schrijft de gospelgroep op Instagram. “We hadden zo’n opwindende tijd om ons nieuwe album naar jullie te brengen, tijdens de ‘What Are We Waiting For?’-tour eerder dit jaar, dat we het TERUG brengen voor een deel II in het voorjaar van 2023!”.

Hawaï

For King and Country zal alle ‘nieuwe’ steden bezoeken (inclusief een uitstapje over de Stille Oceaan naar Hawaï. De bandleden laten weten daar erg naar uit te kijken. Ook keert de groep terug naar de noordelijke vrienden in Canada om ‘af te ronden wat ongetwijfeld onvergetelijke avonden worden’.Ik kijk er dan ook naar uit om deze avonden met jullie te delen”, zo is online te lezen.

Videoclip

Tot het zover is, bekijken we gewoon online de video’s van for King & Country. Die hebben net zoveel succes als de tours van de groep.

Lees ook eens:

Over succes gesproken: for King & Country heeft dit jaar nog de ‘Amerikaanse Top 40’ weten te behalen met de hit ‘Relate’.

https://gospel.familiezender.nl/2022/04/07/for-king-country-in-amerikaanse-top-40/

Tags: , , , , , , , , , ,