Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Katy Nichole komt met debuutalbum

Created with Sketch.

Katy Nichole komt met debuutalbum

'Jesus Changed My Life', zo gaat het nieuwe album heten van gospelzangers Katy Nichole. Katy heeft kortgeleden laten weten dat haar debuutalbum af is.

‘Jesus Changed My Life’, zo gaat het nieuwe album heten van gospelzangers Katy Nichole. Katy heeft kortgeleden laten weten dat haar debuutalbum af is. De opname bevat Nichole’s recordbrekende nummer 1-single ‘In Jesus Name (God of Possible’) en de best scorende hit ‘God Is In This Story’, het nooit eerder uitgebrachte ‘Please’. Uiteraard zijn er meer tracks. In totaal gaat het om 11 songs.

Katy Nichole

Katy Nichole werd vorig jaar bekend door haar gebedslied ‘In Jesus Name (God of Possible’. Het lied stond 20 weken lang op nummer 1 in de Billboard Hot Christian Songs-hitlijst. Ze stond ook nog drie weken lang bovenaan met haar tweede single. Ze ontving verder nominaties voor een American Music Award en een Dove. Verder ontving ze een K-LOVE Fan Award en maakte haar Grand Ole Opry-debuut.

Jezus

Voor Katy is het succes mooi, maar zij vindt zelf dat het vooral om Jezus moet gaan. Daar gaat haar muziek immers over: “Jezus verfijnt voortdurend mijn hart”, vertelt Nichole. “Zoals veel van de kreten in de Psalmen, keer ik me terug naar Hem als ik me in een plaats van strijd bevind. Als Jezus tóen mijn leven kon veranderen, kan Hij mijn leven nú zeker veranderen.”

Lyrics-video

Bekijk de officiële Lyric-video van Katy Nichole. Het is de video van het lied ‘Please’. “Dit nummer kwam uit het diepste deel van mijn ziel”, onthult Nichole. “Ik ben op mijn laatste adem, en dit is alles wat ik kan uitbrengen: ‘God, ik heb je nodig, ik heb je nu nodig.’ Het is toegeven aan het feit dat ik het niet alleen kan.”

Tags: , , , , ,