Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

KingsPorch lanceert ‘God Is In This House’

Created with Sketch.

KingsPorch lanceert ‘God Is In This House’

KingsPorch brengt een nieuwe EP uit onder de titel 'God Is In This House'. Aanbiddingsleider Jesse Reeves reageert vol opwinding.

Aanbiddingscollectief KingsPorch heeft een nieuwe EP gelanceerd. De release van ‘God Is In This House‘ was afgelopen zondag. Jesse Reeves, aanbiddingsleider van KingsPorch heeft met opwinding gereageerd. Hij is trots te zien hoe dit lied nu door de wereld beluisterd kan worden. ”We hebben gezien dat God eerder een lied uit onze huiskamer over de hele wereld liet gaan en we leggen deze plaat opnieuw in de handen van God”, zo laat Reeves weten.

KingsPorch

KingsPorch werd in 2002 opgericht door Jesse Reeves en zijn vrouw binnen de Austin Stone Church. Reeves is al langer bekend in de wereld van de gospelmuziek. Hij toerde met Chris Tomlin en schreef vele liedjes die wekelijks internationaal werden gezongen. Hij schreef mee aan ‘How Great Is Our God’, ‘Our God’, ‘Lord, I Need You’ en meest recentelijk aan het krachtige volkslied en het door Dove genomineerde nummer ‘I Speak Jesus’.

I Speak Jesus

“Het lijkt alsof ik dagelijks een e-mail of sms krijg met video’s over ‘I Speak Jesus’. Berichtjes van over de hele wereld”, deelt Reeves. Onlangs is het me meerdere keren duidelijk geworden: ”Ik zag de berichten en kon alleen maar huilen van blijdschap. Want alleen God kan een lied van een schrijfretraite in Montana naar een huiskerk in Texas brengen en het tot een wereldhit maken“.

Foto

KingsPorch brengt een nieuwe EP uit onder de titel ‘God Is In This House’. Aanbiddingsleider Jesse Reeves reageert vol opwinding. (Bron: Screen Shot YouTube).

Tags: , , , , , , , , ,