Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Nieuwe cabaretvoorstelling: ‘Laatste Wil’

Created with Sketch.

Nieuwe cabaretvoorstelling: ‘Laatste Wil’

Timzingt komt met cabaretvoorstelling laatste wil. Er zijn nog tickets verkrijgbaar

Timzingt komt met een nieuwe cabaretvoorstelling. De voorstelling ‘Laatste wil’ gaat over het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is eigenlijk een goed leven?

Cabaret

Timzingt gaat in deze zesde editie van het avondvullende cabaretprogramma op zoek naar het antwoord op die levensvragen. In scherp doch zinnig cabaret en met behulp van tedere liedjes fileert Timzingt de tijdgeest van succesvol zijn, geluk uitstralen en obsessief fit blijven. Een brute vraag van zijn buurman is de aanleiding om hier eens stevig over na te denken.

Broos succes

“Hoe goed is het leven achter voordeuren met nee/nee stickers en camera´s bij de bel? En wat heeft Tims christelijke opvoeding voor antwoorden op zijn vragen?”, het komt voorbij in de voorstelling. “Een programma over broos succes, de moeite om betekenis te geven en het zoeken naar grote verhalen die het leven echt goed maken… Want een leven dat niet de moeite waard is, is toch wel het laatste wat je wilt”.

Tickets en tijden

Op de website van True Tickets vind je de tijden, locaties en tickets voor de voorstelling van Timzingt. De eerste voorstellingen zijn rond begin oktober. Bekijk de website van True Tickets voor alle informatie.

Timzingt

Timzingt maakt (liedjes)cabaret en kleinkunst. Hij schrijft, componeert en voert uit voor een select gezelschap tot grote (theater)zalen met honderden mensen. Tim begeleidt zichzelf op piano, gitaar en ukelele en wordt soms bijgestaan door andere muzikanten.

Meer cabaret en gospel

Bekijk ook eens ons artikel uit december 2022 over cabaret en voorstellingen van Rob Favier.

Foto

Banner (uitgesneden) van voorstelling Tim Zingt (Uit: Nieuwsbrief).

Tags: , , , , , , , ,