Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Nieuwe single Marieke Sleurink: ‘Onvoorwaardelijk’

Created with Sketch.

Nieuwe single Marieke Sleurink: ‘Onvoorwaardelijk’

Marieke Sleurink tijdens de live opname van de single 'Onvoorwaardelijk'

Gospelzangeres Marieke Sleurink brengt deze maand twee nieuwe singles uit. Eén van de singles heet ‘God Met Ons’. De single komt op 25 november uit. De release van de andere single, ‘onvoorwaardelijk’, vindt vandaag plaats.

Live-uitvoering

De nieuwe single van Marieke Sleurink, ‘Onvoorwaardelijk, is een een live-uitvoering opgenomen in de studio van NPO Radio 5. Het lied gaat over ouderschap. “Als ouders is het onze intentie om onze kinderen onvoorwaardelijk lief te hebben”, vertelt Marieke. “In de praktijk blijkt dat die liefde vaak voorwaardelijker is dan we zouden willen: het leven loopt anders dan gedacht, onze ‘picture perfect’ blijkt niet te bestaan. Met vallen en opstaan is het onze opdracht om steeds opnieuw weer voor die onvoorwaardelijke liefde te kiezen”.

De nieuwe single van Marieke Sleurink is te bekijken als Lyric Video op YouTube.

De single is ook te beluisteren op Spotify.

Marieke Sleurink

Marieke Sleurink (1982) is een Nederlandstalige singersongwriter en schrijft voornamelijk luisterliedjes met een vleugje kleinkunst. Hierin is aandacht voor haar geloofsleven, maar altijd met ruimte voor interpretatie van de luisteraar. Na in augustus 2021 een online EP uitgebracht te hebben, volgde in maart 2022 het volledige album Levensecht’ zowel fysiek als online. In 2022 verschenen positieve recensies van haar album in het Nederlands Dagblad en in het blad Sjofar van Continental Sound.

Meer muziek

Deze maand volgt er meer muziek van Marieke. Zoals gezegd komt op 25 november aanstaande de tweede single ‘God Met Ons’ uit. Op 25 november lees je daar meer over op gospelnieuws.nl.

Lees en beluister ook eens:

Eerder dit jaar kwam al de single ‘Lichtvoetig’ uit. Beluister ook eens het album Levensecht. Het fysieke album Levensecht is onder andere via de website van Marieke Sleurink te
bestellen.

Op Spotify vind je nog veel meer muziek van Marieke.

Tags: , , , , , , ,