Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: Onze RelaxRadio

Nieuwe single van Sarah Reeves

Created with Sketch.

Nieuwe single van Sarah Reeves

Screenshot uit videoclip van nieuwe single van Sarah Reeves op YouTube.

Sarah Reeves heeft een nieuwe single uitgebracht. De single is vanaf deze week te beluisteren. De single heet ‘Wanna Be Here’. Deze week is de nieuwe muziek van Sarah Reeves de Energy Track van de week op gospelnieuws.nl.

Romantische single

De nieuwe single van Sarah is romantisch. Het kan zelfs gebruikt worden tijdens bruiloften. Reeves belooft een eeuwige liefde op “Wanna Be Here”, een poëtische pianoballad van haar aanstaande studioalbum, dat later dit jaar uitkomt. Ondersteund door een wstrijkerspalet, neemt de intieme stem van de zangeres de luisteraars mee in een meeslepende romance die alles overleeft wat de toekomst in petto heeft.

Videoclip

Bij de single van Sarah Reeves hoort ook een videoclip. Bekijk en beluister het lied hieronder.

Sarah Reeves

Sarah Elisabeth Reeves, geboren op 29 april 1989, is een Amerikaanse muzikant en zangeres die voornamelijk een christelijke pop- en aanbiddingsstijl speelt. Ze heeft vijf extended plays en drie studioalbums uitgebracht (waarvan er twee in eigen beheer zijn uitgebracht).

De muziekcarrière van Reeves begon in 2006 met haar eerste release bij een groot label, Sweet Sweet Sound, een verlengd stuk dat op 21 april 2009 werd uitgebracht door Sparrow Records. Dit verlengde spel was haar doorbraak in de hitlijsten van Billboard, waarmee ze nummer 19 op de Christian Albums-hitlijst en nummer 9 op de Heatseekers Albums plaatste. (Bron: Wikipedia).

Foto

Bron: Screenshot uit videoclip van nieuwe single van Sarah Reeves op YouTube.

Tags: , , , , , , , , , , ,