Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Nieuwe single van zangeres en songwriter Christie: ‘Ik zie jou nog steeds’

Created with Sketch.

Nieuwe single van zangeres en songwriter Christie: ‘Ik zie jou nog steeds’

Ontdek: Het album 'Onze Verhalen' van Christie met daarop de single Ik Zie Jou Nog Steeds

Vanaf vandaag is de nieuwe single ‘Ik zie jou nog steeds’ van zangeres en songwriter Christie digitaal verkrijgbaar. Voor haar nieuwe project ‘Onze Verhalen’ ontmoette de zangeres de afgelopen twee jaar diverse mensen en schreef een lied naar aanleiding van hun verhaal. Deze liedjes zullen verschijnen op het album ‘Onze Verhalen’.

Lockdown

“In de eerste lockdown kwam ik net als iedereen thuis te zitten”, vertelt Christie. “Ik wilde oog blijven houden voor de mensen om me heen en op een andere manier leren kijken naar de ander. Verder dan een eerste indruk, verder dan de buitenkant. Een ander mens in de ogen te kijken en te beseffen dat ieder mens een verhaal heeft. Mijn geloof in God is mijn diepste drijfveer: zoals Jezus omging met mensen, vaak ook mensen die door anderen niet werden gezien, of werden genegeerd: Hij zag en ziet ze wel”.

Christie heeft voor het album met daarop de nieuwe single diverse mensen ontmoet; een blinde topgolfer, een ex-gevangene die nu werkt als ervaringsdeskundige, een vrouw in een zorginstelling, een man met wie ik naar zijn geboortedorp afreisde, een man die ik sprak over het verlies van zijn vader, en hieronder te lezen; vrouwen die uit de prostitutie zijn gestapt (Second Step, het winkel/werkproject van Scharlaken Koord) en een nieuw bestaan opbouwen.

Ontdekkingstocht

Eerder bracht Christie haar debuutalbum Ontdekkingstocht uit met Nederlandstalige liedjes waarbij ze zich liet inspireren door haar eigen haar eigen levenservaringen.

Om dit keer aan de andere kant te zitten, en liedjes te schrijven over andermans levensverhaal zegt de zangeres: ”Dat de mensen die ik ontmoet zo open en kwetsbaar durven zijn en hun verhaal aan mij toevertrouwen, voelt als een eer en een voorrecht en ik wil elk van deze liedjes behandelen als een geschenk waar ik zorgvuldig mee om wil gaan”.

‘Ik zie jou nog steeds’

‘Ik zie jou nog steeds’ is vanaf 4 juli verkrijgbaar via onder andere Spotify, iTunes en Apple Music. Deze single is afkomstig van Christie’s aanstaande album ‘Onze Verhalen’ die dit jaar zal verschijnen.

Foto

Foto: Tim Berkeveld -Hoornstudio.nl

Tags: , , , , , ,