Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Reyermusic brengt twee nieuwe singles uit voor Pasen

Created with Sketch.

Reyermusic brengt twee nieuwe singles uit voor Pasen

Reyermusic heeft twee nieuwe singles uitgebracht. De liederen “Wat Hij Deed” en “Nieuw Leven” staan in het teken van Pasen.

Wake up call

“Op sommige momenten in je leven ontdek je weer opnieuw levensecht welke kracht er leeft in die naam waar we altijd maar over zingen: “Jezus”. Soms raak je er zo aan gewend die naam te horen in liedjes en preken en conferenties dat de betekenis verzwakt. Je ‘snapt’ wat je gelooft maar soms heb je een wake up call nodig ‘waarom’ je het gelooft”, zo laat Reyermusic weten op Instagram. “En juist in de periodes waarin je te maken hebt met de donkere kanten van het leven is de kracht van die Persoon zo duidelijk. Is de kracht van Pasen zo duidelijk. Misschien toch meer dan een mooi verhaal. Misschien toch een levensechte realiteit van Licht in het duister, Leven na de dood en Vrijheid van elke last. Ik hoop dat de woorden van deze twee songs je op een nieuwe manier mogen herinneren aan wat de Zoon van God deed voor ons en de kracht van Nieuw Leven”.

Reyermusic

Reyer is al een aantal jaar fulltime actief in de (christelijke) muziek als liedschrijver, zanger en producer. Je zou hem onder andere kunnen kennen van de Opwekkingband en de EO Jongerendag.

“Muziek is een groot deel van wie ik ben; het is mijn beroep, mijn passie, en ik weet niet wat ik zonder zou moeten. Toch is muziek op zichzelf nooit mijn grootste passie geweest. Voor mij krijgt muziek pas haar hoogste waarde als het een hoger doel dient. En voor mij is dat doel het aanbidden van God”.

Foto

Albumhoezen op Instagram.

Tags: , , , , , , , ,