Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Ryan Stevenson komt met nieuwe single

Created with Sketch.

Ryan Stevenson komt met nieuwe single

Ryan Stevenson brengt een nieuwe single uit: ABLE. Mens zijn is niet altijd even gemakkelijk. Hij deelt een getuigenis waaruit blijkt hoe het kan lopen in het leven

Ryan Stevenson heeft een nieuwe single uitgebracht. Hij viert zijn tienjarig jubileum als artiest. Dat doet hij door een getuigenis te delen met het publiek. Stevenson keert terug met een ontroerende getuigenis van Gods trouw genaamd “ABLE”.

ABLE

Het titelnummer van zijn langverwachte album, dat op 28 april wordt uitgebracht, is geschreven door Stevenson, Blake NeeSmith (bekend van TobyMac’s “I just need U.”) en Jeff Pardo (bekend van Anne Wilson’s “My Jesus”). Het nummer is geproduceerd door Zach Holmes en Jeff Pardo, die in 2022 de Dove Award won voor producent van het jaar.

De mens

Stevenson deelt: “Het leven als mens is niet altijd makkelijk en het hebben van geloof is dat ook niet, vooral niet wanneer we te maken krijgen met moeilijke situaties. We zullen allemaal door beproevingen gaan en sommige kunnen echt hartverscheurend en zeer stressvol zijn. Wanneer we ons in een donkere periode bevinden, bidden we tot God voor een wonder, om gered te worden en de vrede te vinden waar we zo wanhopig naar op zoek zijn.”

Schepper van wonderen

Stevenson vervolgt: “‘ABLE’ is gebaseerd op Efeziërs 3:20, waar staat ‘Nu alle eer aan God, die door zijn macht die in ons werkt, bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij vragen of denken.’ Vandaag wil ik je aanmoedigen dat God schepper is van wonderen! Wat voor ons onmogelijk lijkt, is precies waar Hij werkt. Hij is in staat om onze grootste fouten en meest pijnlijke situaties ten goede te keren. God gebruikt ons niet ondanks onze gebreken, maar ook onze gebreken zijn onderdeel van Zijn plan, en Hij is nauw betrokken bij het orkestreren van onze omstandigheden voor het beste resultaat. Door Zijn diepgaande vermogen om ons te verlossen van alles waar we doorheen gaan, worden we levende, ademende getuigenissen van Zijn vriendelijkheid, barmhartigheid en liefde.

Tags: , , , , , , , , , , ,