Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Veel bezoekers bij Strandheem Festival

Created with Sketch.

Veel bezoekers bij Strandheem Festival

Het Strandheem Festival heeft op Hemelvaartsdag een volle bak aan bezoekers getrokken. Het ochtendprogramma van het christelijke festival werd goed bezocht. “Binnen in de grote tent en buiten op een hooibaal genieten van de volwassendienst. Op het kinderplein gaan de zijdoeken van de circustent af zodat alle kids bij het feestje kunnen zijn. En bij Uwave? Daar ging het dak eraf”, zo is te lezen op Instagram.

Indruk

Op Instagram is ook een video te bekijken. Het geeft een sfeerimpressie van de eerste dag van het Strandheem Festival in het noorden van het land.

Strandheem

Strandheem Festival is een 5-daags festival in het noorden van het land, dat elk jaar gehouden wordt in het Hemelvaartweekend. Het is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste christelijke festivals van Nederland, met in 2019 meer dan 11.000 bezoekers. Vlakbij het festivalterrein zijn campings waar je kunt overnachten. Elk jaar komen vele bekende bands en sprekers naar het Strandheem Festival, er zijn workshops, seminars, een jongerenprogramma (Uwave) en er is genoeg te doen voor de kids.

Het festival vindt nog plaats tot zondag 29 mei aanstaande.

Foto

Planetshakers podium (aangeleverd door strandheem festival).

Tags: , , , ,