Bekijk ook eens familiezender.nl
Of bezoek: HitsUP

Zendeling uit Borneo in Nieuw-Lekkerland

Created with Sketch.

Zendeling uit Borneo in Nieuw-Lekkerland

Afgelopen zaterdag heeft zendeling Ronny Heyboer een bezoek gebracht aan de Maranathakerk in Nieuw-Lekkerland. Heyboer is zendeling in de jungle van Borneo. Gospelartiest Christian Verwoerd gaf eerder een vooruitblik. Wij blikken terug.

Inspiratie

“Zelden heb ik iemand gehoord die zo’n inspirerend getuigenis heeft als Ronny Heyboer uit de jungle van Borneo. Daarom ben ik ontzettend dankbaar dat hij komende zaterdagavond 8 oktober in de Maranathakerk in Nieuw-Lekkerland wil komen spreken”, luidt de boodschap in de door Verwoerd onlangs verzonden nieuwsbrief.

De jungle en de Bijbel

“Ronny komt vertellen over zijn bijzondere leven in de jungle van Borneo. Zijn visie om 1.000 verwaarloosde kinderen een thuis te geven en bekend te maken met het Evangelie, heeft geresulteerd in het ontstaan van een dorp midden in de jungle”, schrijft Christian Verwoerd. “De meest onvoorstelbare dingen maakt hij mee tussen de stammen van de jungle. Dit gebied wordt wel ‘The miraclezone’ genoemd, vanwege de wonderlijke dingen die God daar doet. Ronnie zal deze avond daarover vertellen en een boodschap met ons delen vanuit de Bijbel”.

Meer over Christian Verwoerd en de christelijke feestdagen waar hij onder andere inspiratie uit haalt, lees je op zijn website.

Eerder interview

Bekijk ook eens het interview dat Ronny Heyboer gaf in Barneveld.

Tags: , , , ,